Eladnál a Plus Size Rucin? A legjobb döntést hoztad!


Már neked is eleged van az adok-veszek Facebook-csoportok állandóan legördülő kínálatából? Hogy feltöltesz egy eladni kívánt ruhát és 1-2 óra múlva már lehet nem is látszik, ha valaki nem kommentelt alá? Ha napokkal ezelőtt töltötted fel akkor már megtalálni is nehéz?

Pretty plus size lady looking for a dress

Így nehéz eladni.

Éppen ezért találtuk ki a Plus Size magazin Börze helyett a Plus Size Rucit, ahol magánszemélyek és cégek is eladhatják nagy méretű ruháikat, kiegészítőiket ( tehát ruhákon kívül nagyobb méretű cipőket, harisnyát, nagyobb csuklóra viselhető órát, karkötőt, ékszereket stb.)

A Plus Size Ruci oldalt folyamatosan reklámozni fogjuk, hogy minél több molett nő és férfi is elérje, megtalálja.
Állandó megjelenés várható a Plus Size magazinon, cikkekben írunk az eladni kívánt ruhákról és még több közösségi oldalon jelen lesz a Plus Size Ruci.


Mivel molett gyűjtőoldal, ezért a célunk az, hogy egy nagyobb mérettel rendelekző nő és férfi egy helyen minél több terméket megtaláljon, ahol bátran válogathat mindenki többféle méret, árfekvés, kategória közül.

Ha szeretnél te is eladni a Plus Size Ruci-n és még nem kaptál tőlünk tájékoztatót, keress bátran és akkor is, ha nem egészen egyértelmű a tájékoztató, amit küldtünk.
Írj ide: info@plussizeruci.hu

Comments (1)

  1. octnine

    Sziasztok!

    Nagyon zavaró, hogy a szövegezés jelentős része angolul van. Nem mindenki tud profi módon angolul, elég zavaró volt egy olyan fontos dolognál, mint a profil létrehozása. Sztem ezen változtatni kellene.

    Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük